Pojecten

Projecten in de woningbouw vragen om specialistische kennis en jarenlange ervaring. Door de diversiteit van de woningbouw stelt dit hoge eisen aan de uitvoering en oplevering van het schilderwerk. De uitstraling, het karakter en de duurzaamheid van het schilderwerk zijn bepalend voor de kwaliteit van het door ons opgeleverde product.
Schildersbedrijf van der Bruggen BV speelt zeer gericht in op de specifieke wensen en behoefte van opdrachtgevers. Professioneel en met oog voor de nieuwste technieken en materiaal zullen wij te werk gaan.
Het werk van Schildersbedrijf van der Bruggen BV voldoet aan alle eisen en wij hebben dan ook een jarenlange garantie op ons product. Onze materialen worden aangebracht door mensen die het vak uitmuntend beheersen een oog hebben voor kwaliteit en detail.
De inzichten en technieken worden door ons toegepast op de projecten.
Particuliere opdrachtgevers adviseren wij zo uitgebreid mogelijk met een verfijnde smaak en eigen stijl. Het eigen karakter voor een woning laten wij volledig tot uiting komen door uw persoonlijke visie.
Op een unieke manier werken wij met een methode van preventief en planmatig onderhoud die de klant zekerheid geeft dat de investering in mooi, duurzaak en vakkundig schilderwerk op de lange termijn zeer verantwoord is.