Informatie

Advies

Schildersbedrijf van der Bruggen BV gaat regelmatig naar klanten toe voor inspectie van de verrichte werkzaamheden.
Dit doen wij om zowel de klanten te ondersteunen bij de uitvoering van een project alsmede om ons eigen vakmanschap nog meer te ontwikkelen en te verbeteren.
Op deze manier willen wij de kwaliteit en toepassing van technieken nog meer uitbreiden en verbeteren tot een ongekend hoog niveau.

Afwerking

Niet alle materialen, zoals beton, kunststoffen en aluminium, gaan eeuwig mee. Projecten met betrekking tot deze materialen worden zorgvuldig bestudeerd om tot een goed en gedegen advies te komen. De behandelingstechniek wordt per project bestudeerd en getoetst om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Bijscholing

Schildersbedrijf van der Bruggen BV zorgt er voor dat medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en de nieuwste producten. De werknemers krijgen regelmatig bijscholing waar nodig. Dit doen we om op deze manier zo goed mogelijk werk af te leveren.

Ervaring

Door de jarenlange ervaring heeft Schildersbedrijf van der Bruggen BV een goede naam op kunnen bouwen.
Om deze naam in de toekomst te behouden en veilig te stellen zorgen wij ervoor dat onze werknemers goede bijscholing krijgen, zodat zij de nieuwste en beste technieken kunnen hanteren.

Glasservice

Schildersbedrijf van der Bruggen BV heeft een glasservice om een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen leveren naast het schilderwerk.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke waarde binnen Schildersbedrijf van der Bruggen BV. Daarom worden er regelmatig interne- en externe kwaliteitscontroles uitgevoerd, om zo de kwaliteit te controleren en te toetsen aan de maatstaven. Op deze manier kan vakmanschap gewaarborgd worden.

Milieu

Om zo veel mogelijk aandacht aan het milieu te besteden, gebruikt Schildersbedrijf van der Bruggen BV producten van de hoogste kwaliteit.
Een goed voorbeeld hiervan zijn de verfproducten, die binnen ons bedrijf gebruikt worden. In casu waterdragende verfproducten.
Naast het gebruik van kwalitatieve producten, voldoet Schildersbedrijf van der Bruggen BV aan de strengste normeringen die de overheid heeft gesteld op het gebied van verf- en afwerkingproducten.

Systematisch

Schildersbedrijf van der Bruggen BV pakt elk project persoonlijk als ook systematisch aan. Voorbereidende werkzaamheden horen hier standaard bij. Voor elk project wordt een apart plan opgesteld en deze wordt met de klant besproken. Op deze manier worden de geplande activiteiten in zo goed mogelijke banen geleid en kunnen wij de diensten op een zo optimale mogelijke manier leveren.